Entourage

entourage-movie-set

Såg filmen Entourage på bio i söndags med ett gäng killkompisar och är bara tvungen att tipsa er om den. Tyckte den var så bra och ville bara se mer trots att jag inte sett ett avsnitt av tv-serien. För Entourage är ju egentligen en tv-serie som nu blivit en film. Fick dock en snabb genomgång innan på bion om karaktärerna vilket var bra.

I Entourage är det är mycket fest, droger, framgång och snygga modelltjejer i minibikinis men filmen handlar egentligen om manlig vänskap. Man skulle kunna säga att Entourage är killarnas Sex And The City som handlar om ett gäng barndomsvänner från Queens som försöker lyckas i Hollywood.

En grej som jag tycker är väldigt rolig med hela serien och filmen är att det är baserat på skådespelaren Mark Wahlbergs liv och att det även är han som är exekutiv producent till både serien och filmen.

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler