MANHATTAN BAR

 

 

 

 

Flesta bilder tagna av Helen

 

Har helt glömt visa er bilder på snacksen och cocktailsen vi åt och drack på Manhattan Bar som ligger inuti Regent Hotel i Singapore. Vi fick testa så mycket smaskigt, maten och drickan kom in på löpande band och vi hade ett par supertrevliga timmar där innan vi åkte till flygplatsen för att åka hem. Gllade bäst mini hamburgarna och chipsen med dippen.

 

Det är verkligen så roligt att blogga och få gå till ställen som Manhattan Bar och testa allt på menyn för att sedan recensera det. Gillade Manhattan Bar jättemycket och lite extra roligt är det att allt är New York inspirerat. Vet inte om ni lagt märke till att en av cocktailsen till och med hade ett inristat ”NEW YORK” på toppen. Ballt va? 5 av 5 toasts till det här stället. Det var bäst!

0 gillar

Spåra från din sida.

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler