WILD ROCKET

 

 

 

Var och käkade en fyra rätters på en restaurang som heter Wild Rocket i måndags i Singapore. Den låg lite off och precis brevid ett hostel och var väldigt liten och charmig. Maten var supergod och väldigt annorlunda. Glass med fiskröra och grön pannacotta med någon lokal krydda b.la. Drack ett jättegott vitt vin till maten också som ni ser bild på ovan.

 

// On Monday we had a 4 course dinner at a restaurant called Wild Rocket. It was a charmig and very small 4,4 star restaurant with a Singaporian celebrity headchef called Willin Low. The food was so nice and we had a lovely white wine with the dinner as well //

 

 

 

Det var Singapores kändaste kock Willin Lows restaurang och han kom ut och berättade för oss vad det var vi åt efter varje rätt serverats vilket var lite roligt. Ännu roligare är det att självaste DAVID BECKHAM personligen bjudit in Willin till hans super VIP lanserings event här i Singapore på fredag. Tänk att bli bjuden av David Beckham himself på David Beckham himselfs event liksom!!!!! Rätt coolt. Rätt coolt att han började följa mig på Instagram igår med. Kocken alltså, inte Beckham haha (I WISH..)

 

// It was really nice meeting him and listening to him talking about each course we had. An even nicer or should I say an even cooler thing is that David Beckham personally has invited the chef to his launching VIPevent of his own Beckham Wiskey. I MEAN WHO GET’S INVITED BY DAVID BECKHAM TO HIS OWN EVENTS? //

0 gillar

Spåra från din sida.

Rekommenderade inlägg

Årets härligaste dag!

Recept på en enkel och krämig hummus

Frukosttips - havregrynsgröt med karamelliserad banan och valnötter

Nothing in life has any meaning, except the meaning I…

Mixa och matcha vitt och beige

Slår hål på myten...

Mina lördagsplaner!

Festlig fredagsmiddag, bra nytt brunchställe i Stockholm och en spontan…

Off to...

Min lilla Milano guide

Gästat en podd, packat inför LA och myst med bebis

Los Angeles, we are here!

Nu händer det grejer...

Het sötpotatissallad med mangosalsa

Poolparty look - en av mina absoluta favoritbikinis

Första mötet med baby V eller baby C

En onsdag i LA och mitt bästa fototips!

Palm Springs calling!

Sporty spice

Hemma från Milano

Back to the basic

Hike in snakeprint

Palm Springs och en snygg baddräkt

Tre favoritspots i Los Angeles!

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler