BRÅVALLA DAG 3

 

 

Lördagen på Bråvalla blev över förväntan, det regnade och jag frös och kände mig skitdeppig och otroligt otaggad på festival först när vi åkte från Carro. Det blev inte bättre när vi kommer till vårt camp heller och såg att vårt partytält blåst iväg och låg mitt på vägen. Så vi satte oss i killarnas tält istället och förare lite och peppande varandra. Sen tog jag bara ut löshåret, satte upp håret i en tofs, lämnade hatten, satte på mig en tjockare tröja och så kände vi alla nu är det festival mode och det här regnet ska inte förstöra vår dag.

 

// The saturday at Bråvalla exceeded expectations, it was raining and I was cold and felt crappy at the festival when we left from Carro. It did not get better when we get to our camp either and saw that our party tent was blown away and layed in the middle of the road. So we sat in the boys’ tent instead for a bit and peppery spirit together. Then I just took out the extensions, put my hair up in a pony tail, left the hat, put on a thick sweater and did the best of it //

 

 

Hade därefter en magisk kväll. Trotsade regnet och bara sjöng och dansade medans det öste ner. Kanye var GRYM. Och jag bara ryser när jag ser filmen jag gjorde medans jag satt på någons axlar och han avslutade med Bound 2. Fy tusan vad det var bra. ÄLSKAR.

 

// Then I had a magical evening. Braved the rain and just sang and danced while it was pouring down. Kanye was AMAZINGL. And I just cringe when I see the film I made while I was sitting on someone’s shoulders and he finished with Bound 2. It absolutely did my night //

 

 

 

Haha det är helt sjukt vad grisigt det blev efter regnskuren i fredags. Jag är så himla glad att vi inte behövde sova i tältet vi hade utan att vi faktiskt bodde hos Carro i hennes lägenhet i stan. För jag hade inte pallat med tält och regn haha, stor eloge till ni som klarade det.  

 

// Haha it’s crazy what dirty it was after rain. I’m so glad we did not have to sleep in the tent we had but and that we actually lived with Caroline in her apartment in town. Because I had not palletized with tents and rain haha, great tribute to all of you who made ​​it //

 

 

Bea och Lovisa mitt i smeten under Melissa Horn. Bästa Melissa Horn.

Jag önskar att jag hade filmat mer under hennes spelning.

 

// Bea and Lovisa in the middle of Melissa Horn. I love Melissa Horn.
I wish I had filmed more during her performance //

 

 

Axwell och Ingrosso blev jag faktiskt lite besviken på. Visst, det var världens show med fyrverkerier och allt men jag gillar ju bäst när det är både sång och dunk dunk, inte bara dunk dunk liksom. Fast de var ju grymma helt klart men jag tycker att Alesso i fredags var tusen gånger bättre.

 

// Axwell and Ingrosso, I was actually a little disappointed. Sure, it was an amazing show with fireworks and everything but I like the best when it is both singing and thump thump, not just thump thump. Though they were the cruel clearly but I think Alesso was a thousand times better //

 

 

 

 

Over all en lika fantastisk dag som de andra.

Bråvalla I will definitely see you again next year. 

 

// Over all just an amazing day.

Bråvalla I’ll see you next year again //

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler