RELAXING AFTERNOON

 

Kom precis tillbaka till Söderköping igen efter att ha spenderat långhelgen i Västerås och Stockholm. Och eftersom att allt varit så hektiskt de senaste dagarna så bara slängde jag mig rakt ner i ett varmt bad med en hälsosmoothie för att ta det lugnt och ta hand om mig själv i en timme.

 

// Just got back to Söderköping after spending the weekend in Västerås and Stockholm. And since I’ve had such hectic days I decided to treat myself a little extra this afternoon so I literally just jumped into a hot bath right away when I got home to relax and take care of myself for an hour //

 

 

Jag har skrubbat hela kroppen, gjort hårinpackning, rakat benen och haft en ansiktsmask. Och det har verkligen varit så jävla skönt. Kommer inte ihåg senaste jag hade en sådan här “ta-hand-om-mig-själv-kväll”. Förut brukade jag göra det varannan vecka….

 

// I’ve been using body scrub, did a hair treatment, shaved my legs and put an face mask on. And it has been so good. I just feel that I really needed to do this tonight. Have been such a long time since the last time I did it and I usually do this once every week //

 

 

Tände lite mysiga ljus och satte på ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians med. Har inte kollat på det förut utan började bara för någon vecka sedan och jag tycker det är så roligt att följa. Känner mest, varför har jag inte tittat förut? Jag älskar det.

 

// Lighted some candles and watched an episode of Keeping up with the Kardashians while bathing. Haven’t seen that show before and just started a week ago or something and I love it. Why haven’t I seen it before? It’s so good //

 

 

Nu ska jag fortsätta ta hand om mig själv. Tänkte ta en liten promenad nere vid kanalen snart och sen packa upp alla min väskor jag släpat med mig över helgen. Ska försöka hinna med att fixa lite med min deklaration också. Ligger fruktansvärt efter med den. Well, ha en fantastisk lördag mina vänner, oavsett om den blir lugn eller festlig.

 

// Now I’m gonna keep taking care of myself. I was thinking of taking a walk down by the chanel later and then unpack all my bags I’ve had this weekend. I need to try to fix some papers with my company that has to be handed in pretty soonish as well. So yes, I have things to do still… Have an amazing saturday night fellows //

 

 

P.S. Förlåt men hann inte lägga ut vinnarna igår så fick göra det ikväll. Sååååå de tre vinnarna av Ed Sheeran biljetterna till hans hemliga spelning på måndag den 2e juni blev: Sara, Moa (efternamn okänt än så länge på dessa två tjejer då de inte skrev de i kommentaren men alla som heter Sara och Moa, kolla eran mejl.. haha) och sen Maria Ekelund. GRATTISSS!!! Och glöm ej att svara på mitt mejl och bekräfta att ni kommer asap. Kram på er!

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler