HYPNOTISERAD

 


Hej igen finisar! Sorry för att jag inte bloggat så mycket senaste två dagarna men internet är ju som sagt så satans dyrt här på båten. Det kostar ungefär 5 kr i minuten vilket är rätt pricy. Ligger just nu på däck och dricker en pina colada och lyssnar på live musiken som spelas vid poolen. Har träffat en svensk kille från Göteborg här på båten så han kom och överraskade mig med drinken när jag låg och solade. Hur gulligt? Blev jätteglad!

Det har varit jättefint väder de två senaste dagarna. Det märks att vi befinner oss i tropiskt klimat om man säger så. Kvällarna är varma och härliga och jag vill inte att vi ska komma fram till Hawaii om 3 dagar…. Vill vara kvar längre på båten för det är så härligt och avkopplande. Inga måsten och inga tider att passa. Älskar det. Nä, nu ska jag fortsätta njuta av eftermiddagssolen och sen ta mig bort till gymmet innan det vankas middag och dans i Viking lounge haha.

Gissa vad jag gjorde igår förresten??? Blev hypnotiserad!! De har en hypnotis/ komedi show ombord och jag ställde upp som frivillig då jag alltid varit lite småsugen på att testa det och jag vill göra det igen! Det var en jättemärklig men skön känsla att somna in och enligt killen som hade showen så var anledningen till att jag kom ur hypnosen så fort för att jag somnade jag in så djupt så fort. Vill därför testa det igen! Någon av er som blivit hypnotiserad någon gång? Berätta gärna och dela med er. Vill veta allt!

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler