FORMAL NIGHT 2

 

 

 

Det var ännu en formal night igår så klädde upp oss i långklänningar igen och hade en trevlig och god tre rättersmiddag (som varje kväll)… Sen hämtade Julie från Guest services upp oss och så gick vi upp och tog en drink i Viking Lounge. Vi alla beställde en varsin Pina Colada som var riktigt mumsig. Efter några timmars tjejsnack så gick vi och bytte om och gick tillbaka till Viking Lounge och dansade hela kvällen. Hade riktigt roligt igår och blev både uppraggad av en lesbisk tjej från Mexico samt hennes bror haha.

 

// Had another formal night yesterday on the ship so had an really nice dinner as every night. After dinner Julie form guest relations picked us up and we went up to Viking Lounge for drinks. We all ordered a Pina Colada that was really yum and after a few hours of some girl’s gossip we went back to the room, changed clothes and went up to Viking lounge again to dance all night. Had a fun night and both a lesbian girl from Mexico and her brother tried to hit on me haha //

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler