ROCK YOUR BODY

 

Har lärt mig mycket om både mig själv och andra det senaste året och en av de viktiga sakerna är att älska mig själv och min kropp. Lite valkar hit och dit. Who cares? Huvudsaken är att jag älskar mig själv och min kropp och att jag utstrålar självsäkerhet och glädje för när det väl kommer till kritan så är det bara det som räknas och inte hur många veck jag har på magen. Att lära sig älska sig själv och sin kropp är viktigare än man tror och vet du vad “det spelar ingen roll om du inte är där du vill vara just nu, bara du är påväg” som Gina Dirawi twittrade häromdagen.

 

Rock your body girls! Ni är fins precis som ni är, ta er själva inte på fort stort allvar, gör vad du vill – inte vad andra vill att du ska göra, inse att du är värd att älskas och all lycka i världen, förlåt dig själv, skriv ner dina önskningar, jämför dig inte med andra, lev i nuet, belöna dig själv, följ ditt hjärta, sätt mål, ta hand om din kropp och försök att vara nöjd med det du har. 

 

// Have learned a lot about both myself and others the last year and one of those important things is to learn how to love myself and my body. Who cares about how my body look likes as long as I love it and rock it myself? To learn how to love yourself and your body is mort important than you think but guess what “it doesn’t matter if you’re not where you wanna be right now, as long as your on your way” like Gina Dirawi tweeted the other day.

 

Rock your body girls! You’re beautiful just the way you are, don’t take yourself to serious, do what you want – not what others want you to do, realize that you’re worth being loved and worth being happy, forgive yourself, write down your wishes, don’t you ever compare yourself with others, reward yourself, follow your heart, set goals, take care of your body and try to be satisfied with what you have //

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler