VICTORIA\’S SECRET

 

Hade världens tur när vi var på Victoria Secret idag då en av personalen berättade för oss att vi skulle komma tillbaka till butiken några minuter innan halv sex för att få vara med på ett VIP-event och ta del av massor av erbjudanden. Kvällen slutade därför med att jag dansade runt på Victoria Secret till musiken som dunkade i högtalarna, packade på mig så mycket jag bara kunde, åt chokladtryfflar, drack Victoria Secret vatten och kom ut 170 dollar fattigare med en morgonrock, ett nattlinne, en handduk, ett träningslinne, 5 par trosor, choklad och en bh. Men inte hade jag ångest för det för gissa hur mycket jag fick i rabatt? 70 DOLLAR!!!! Alltså typ 500kr. Så glad.

 

// Had such a luck today when we went to Victoria’s Secret since one of the girls working there told us to come back a few minutes before half past five to get to come to this VIP-event they had. So we came there around 20 past and one hour later I stood there in the cash register after a few chocolate truffles and a bottle of Victoria’s Secret water, swiping my card to pay 170 dollar. But I wasn’t sad for that because guess who much I saved? 70 DOLLARS!!! How awesome is that? So happy //

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler