FOOD TRUCKS

 

Om ni vill ha tips på vart man ska käka när man är uppe i North Shore så säger jag bara FOOD TRUCKS. Har nog aldrig ätit en godare burgare/ macka än Teriyaki Chicken med grillad ananas som stället Sharks Cove har för 8 dollar. Har ätit där två dagar i rad nu och älskar den lika mycket.

 

Det finns massor av olika bussar som serverar mat så gillar ni inte Chicken Teriyaki finns det bussar som serverar mexikansk mat, acai bowls, quesadillas och ja allt du kan tänka dig. Perfekt om man inte vill laga mat men samtidigt spara lite pengar och käka något hälsosammare än Mc Donalds.

 

// If you wanna know where to go and eat when you are up in the North Shore I can highly recommend you to have a look at the different food trucks there is. I have never had a better burger/ sandwich than the Teriyaki Chicken I had at the Sharks Cove Grill for 8 dollars yesterday and today. I just love it.

 

There’s heaps of different trucks but and they have everything. There’s mexican food trucks, food trucks with healthier options like acai bowls and there’s quesadillas and yes everything. It’s perfect to just eat there if you wanna save some money but still not cook and eat unhealthy at Mc Donalds //

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler