WAIKIKI SUNSET

 

 

 

 

Jag älskar verkligen Hawaii. Att bara strosa runt här på gatorna i Waikiki är så himla fantastiskt härligt. Alla är så glada och trevliga. Jag älskar verkligen atmosfären och stränderna och självklart solnedgången. Den är amazing. Jag och Maddy ska ha en mysig picknick någon kväll på stranden i solnedgången. Romantiskt va.

 

// I just love Hawaii. To just walk around on the streets here in Waikiki is just amazing. Everyone are so friendly and seem so happy. I just love the atmosphere and the beaches and of course the sunsets. Because the sunsets are absolutely amazing. Me and Maddy are gonna have a picnic on the beach one night while watching the sunset. How romantic haha //

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler