HAPPY NEW YEAR

 

”Jag brukar alltid säga att året som gått har varit en berg- och dalbana eftersom att saker och ting alltid går upp och ner. Men det här året har verkligen varit en berg- och dalbana för mig. 2013 har varit ett slagfält som jag har fått kämpa mig igenom, men som jag såhär i slutet av året är tacksam för att jag klarade eftersom att jag nu, med facit i hand, kan säga att jag är stark, så himla stark. Bara jag vill och bara jag vågar! 

Samtidigt som 2013 har varit känslomässigt jobbigt för mig och jag har kämpat med att försöka hålla alla mina känslor under kontroll, så har det även varit det absolut bästa året i mitt liv. Jag har ju tagit studenten, fått se och uppleva massor av nya ställen, lärt känna härliga människor och bekantskaper utomlands, varit kärare än någonsin, tagit körkort och flyttat till Australien. Vad mer kan man begära?

Kort och gott är jag otroligt stolt över vad jag åstadkommit det här året och vad jag faktiskt klarat av och gått igenom. För det är svårt, jättesvårt, att våga släppa taget om någon man älskar. Och det är läskigt, superläskigt, att faktiskt flytta till andra sidan jorden. Men jag klarade det och därför kommer du också göra det.”

 

“I always say that the year that has gone past has been a roller coaster which is pretty obvious since things always goes up and down. But this year has really been a roller coaster for me. 2013 has been a battlefield that I have had to fight myself through and I’m so glad that I did it. I am so thankful for where I am standing right now and for who I am. I am so strong, so so strong.

 

This year has been emotionally hard for me and I have tried really hard to keep everything togehter but at the same time this year has been the best year of my life. Since I graduated from school, I have got the chance to experience so many new places, I have got to know so many wonderful people, I have been in love, I took my drivers licence and I have moved to another country, Australia. What more could I ask for? This year has been the greatest.

 

To sum up I am incredibly proud over myself and what I have done this year. Because it is hard, it is so hard to let go of someone you love. And it is scary, super scary to actually move to the other side of the world. But I did it and therefore you can do it as well. I believe in you but you have to believe in yourself as well” 

 

HAPPY NEW YEAR

I love you all

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler