ÅR 2013

 

2013 närmar sig sitt slut så har gjort en liten throwback och en lista på hur det här året har varit. Jag har ju både hunnit tagit studenten, varit på en drömresa i Kalifornien, tagit körkort, flyttat till Australien, sett Justin Bieber, testat på att surfa och övervunnit en stor del av min rädsla för vatten, besökt Hawaii (vilket varit en dröm sedan länge) och så mycket mer. Har även lärt mig så mycket om både mig själv och om andra det här året.

 

Jag har lärt mig att jag är starkare än jag någonsin kunnat anat och att jag klarar allt bara jag vill och bara jag tror på mig själv. Vilket har haft stor betydelse för mig och det här året. Är så tacksam för allt jag har fått se och göra och uppleva det här året verkligen för det har varit magisk. De bra stunderna det här året har verkligen varit magiska.

 

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, jag har gjort massor av saker i år som jag aldrig gjort förut.

En av dem är ju att jag testat på att surfa för första gången i mitt liv det här året. 

 

Hur har ditt 2013 varit?

Det här året har varit rena rama berg- och dalbanan. Jag vet att jag har sagt det om tidigare år också men den här gången har det verkligen varit en berg- och dalbana för mig känslomässigt. Det har hänt så mycket det här året och samtidigt som det har varit det absolut bästa året i hela mitt liv så har det varit det jobbigaste också på många plan. Men jag skulle nog vilja säga att det bra och underbara stunderna av 2013 övervunnit allt det som varit mindre bra vilket jag är så glad över.

 

Blev du kär i år?

Nej

 

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

Jag kommer aldrig glömma torsdagen den 13 juni när jag tog studenten. Kommer heller aldrig glömma fredagen den 7e juni när jag hade min avslutningsbal. Två av de absolut bästa dagarna i mitt liv.

 

Hur har du förändrats som person?

Har blivit självsäkrare, starkare, och känsligare.

 

 

Vad är din största framgång 2013?

Min största framgång… Oj, jag har fått göra så mycket roligt med bloggen det här året ju och jag antar att det räknas som framgångar. Har bla. varit i London med Nike, haft ett stort samarbete med Pantene, fått åka på en drömresa till Kaliforninen och jobbat med Instagram åt hårdvårdsmärket Aussie vilket har varit så kul.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Det är massa saker som har hänt i år som har gjort mig riktigt glad. Jag har tagit körkort, fick ett stipendie för företagande när jag tog studenten och att jag flyttat till Australien och har fått träffa massa härliga människor som jag förhoppningsvis kommer ha kontakt med resten av livet har också gjort mig jätteglad.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Timber med Kesha och Hey brother med Avicii.

 

 

Vem har du umgåtts med mest?

Oj, vilken svår fråga. Har umgåtts väldigt intensivt med många olika människor så kan nog inte riktigt svara på det. Men typ Maddy, Linnea, Bea, Moa och Emilia I guess.

 

Har du haft ett förhållande under 2013?

Yes box.

 

Vad är det viktigaste du tar med dig ifrån 2013?

Det absolut viktigaste och bästa jag tar med mig ifrån 2013 är dock att jag är så glad att jag börjat tänka mycket mer positivt kring saker och ting. Jag har slutat irritera mig på småsaker och slutat ångra och älta och försöker istället se allt positivt vilket hjälpt mig jättemycket genom det här året och som jag kommer ha med mig resten av livet.

 

 

 

 

 

 

 

Vart reste du under 2013?

Under 2013 har jag rest jättemycket. Hela 5 månader av det här året har jag spenderat utomlands.

Och jag har varit i London, Paris, Australien, Kalifornien, Hawaii, Miami och Mallorca.

 

Bästa köpet?

Min iPhone 5, min marc jacobs plånbok och min make up store foundation är de bästa köpen jag komma på just nu.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Jag har nog spenderat mest pengar på resor det här året, mat och aktiviteter och så.

 

 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Gjorde verkligen inget speciellt just på min födelsedag förutom att äta god frukost och luncha med mormor och morfar. Men bjöd någon helg senare hem en massa tjejkompisar för middag och utgång. Hade så kul.

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Nej, inget kunde nog ha gjort mitt år bättre än vad det har varit faktiskt. Jag är glad och tacksam att det som hänt har hänt och att jag har gjort det jag har gjort för jag har lärt mig så mycket. Då jag är en sådan person som behöver göra misstaget för att sedan lära mig.

 

 

 

 

 

Vem saknade du?

Har saknat massa människor det här året då jag har rest och varit borta väldigt mycket hemifrån faktiskt. Och mina fina tjejer går ju inte att INTE sakna. Åh, vad jag saknar dom just nu. Skulle verkligen göra allt för en tjejkväll med dom ikväll. Kan passa på att tacka de som uppfann Skype dock. Tänk om inte det hade funnits. 

 

 

De bästa nya människorna du träffade?

Har träffat jättemycket nya människor, varav vissa har stannat kvar och andra inte. Jag har träffat en hel del nya bekantskaper utomlands dessutom vilket alltid är lika roligt.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Försök hitta lycka i saker och ting varje dag, håll koll på pengarna och inse att du är värd det allra bästa och att du klarar allt. Du är så jävla stark och så himla duktig och fin och bra hannis. Nu kör vi!

1 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler