ALLA ♥ DAG

 

 

 

 

Tänkte bara tipsa lite om vad man kan ge till sin respektive på alla hjärtans dag.

 

Om ni inte har förstått det än killar så är alla tjejer galna i Victoria’s secret så lyckas du få tag på en mist, ett läppglans eller med andra ord vad som helst ifrån VS har du fångat hennes hjärta direkt. Annars är vi suckers för rosor och middagar så det är också ett alternativ att ge henne på alla hjärtans dag. Du kan även lyxa till det och köpa henne en Thomas Sabo berlock (om hon har ett sådant armband dvs) för då kommer hon varje gång hon ser berlocken hon fick tänka på alla hjärtans dag.

 

Vi tjejer älskar även underkläder så att köpa något fint nattlinne, en snygg bh eller några söta trosor kommer även det uppskattas. Du kan även slå till och köpa en god parfym, eller varför inte ett par mysiga slippers? Hon kommer garanterat gilla en ny necessär också!

 

Fast det gulligaste av allt (tycker jag) är egentligen en god middag med massa tända ljus och sådant mysigt och en bukett rosor. Annars typ ett kärleksbrev eller bara en biokväll.

 

 

Åh, att köpa presenter till killar är alltid så himla svårt. Så vad ska man då ge sin kärlek i alla hjärtans dag present? Well, varför inte bjuda ut honom på en restaurang eller ge honom en ask med choklad eller hans favoritgodis. Annars kan du köpa honom en snygg klocka (Daniel Wellington, klockan som är på bilden är svinsnygg och ganska billig med) eller några snygga kalsonger? Du kan också om du vill lägga lite mer pengar köpa en god parfym eller så är det tillräckligt fint med en bukett rosor.

 

Vi tjejer kan även vi göra något romantiskt på alla hjärtans dag tycker jag. Varför inte överraska honom på något sätt? Låt fantastin flöda.

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler