CALIFORNIA

 

Har världens roligaste grej att berätta för er. Jag och Molly Rustas ska nämligen, några dagar efter vi båda tagit studenten, åka till Kalifornien i 3 veckor tillsammans med EF launguage school. Vi kommer besöka härliga San Fransisco, fantastiskt mysiga Santa Barbara och underbara L.A och gå på tre olika skolor på dessa 3 olika ställen samt tillsammans bo i en värdfamilj. Jag är så himla excited att det bara kryper i kroppen. Blogga massvis kommer vi göra också, vi kommer varje dag uppdatera er med härliga och inspirerande bilder och videos ifrån våran resa. Så antar att ni är lika taggad som mig?

 

I och med att vi ska göra den här resan så har EF annordnat en liten bloggträff som alla är hjärtligt välkomna att komma till nu på söndag den 3e februari i Stockholm, kl. 14.00 – 16.00 på Cafe String, Nytorgsgatan 38. Det kommer vara jag, Molly och några andra bloggare som kommer vara där och så bjuds det ju på fika! Har ni vägarna förbi, titta in! Så kan ni ställa frågor om resan vi ska göra, byta några ord med mig och de andra bloggarna och bara mysa och ha det trevligt.

 

OSA till bloggträffen/fikan gör ni HÄR (du måste vara inloggad på facebook för att komma åt eventet).

 

Hoppas vi ses där,

Kram på er!

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler