MITT NYÅRSLÖFTE

Fit for fight!

Det här nyårslöftet är väl det mest omtalade och det löftet som många människor har och har haft varenda år och trots att man lovat sig själv att man inte ska äta en massa skit och att man ska träna så har man inte hållit löftet. Jag ver hur det är och jag har gjort det själv. Och hur många gånger man än säger åt sig själv att nu jävlar ska jag göra det här och klara det så funkar det inte helt enkelt. Men jag ska hålla det här löftet nu och jag tänker inte bryta det. 2011 ska bli världens bästa år och för att det ska bli världens bästa år ska jag må bra, äta rätt och träna så mycket jag bara hinner. Det är något jag lovar mig själv här och nu.

 

Hur ska jag då klara detta? Jo, jag läste någonstans att för att klara att hålla sitt nyårslöfte så ska man först klara av att ändra det man vill ändra i minst 21 dagar. Då det tydligen krävs så många dagar för att ändra en vana. Och för att man då ska klara detta i 21 dagar så ska man tänka på det här sättet:

 

Hur missnöjd är jag med min nuvarande situation?

Har jag en klar bild av hur jag vill ha det istället?

Har jag en plan för hur jag ska nå mitt mål?

Hur stort är motståndet för att jag ska klara av att ända min nuvarande situation?

 

Om summan av de tre första frågorna man ska ställa sig själv är större än motståndet så kommer man klara det. Du behöver alltså en stark bild av vad du vill uppnå. Ha en plan av hur du tar dig dit och måste vara tillräckligt misssnöjd med situationen för att det ska funka. Då kommer du att hålla ut dessa 21 dagar.

 

LYCKA TILL & hoppas ni får ett jätte grymt och kick-ass avslut på det här året!

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler