MITT 2010

JAG HAR GJORT EN LITEN ÅRSRESUME FRÅN 2010

 

JANUARI 2010

Livet rullade på och jag skålade in det nya året med lite champange tillsammans med mina närmsta vänner. Det var lite stressigt och jobbigt en kvart innan 12 slaget men allt löste sig. Sedan drog jag till Usa på kryssning, som måste vart min bästa resa jag någonsin gjort. Det var verkligen oslagbart. Käkade goda middagar i olika klänningar varje kväll och raggade på lite amerikaner och dagarna spenderades vid poolen eller på underbara stränder vi gick i land vid. Jag träffade nya kompisar och shoppade massor såklart.

 

 

 

 

 

FEBRUARI 2010

Drog till huvudstaden med mina bästa vänninor moa och emilia. Vi shoppade, åt gott och bodde hos min faster ute i Täby. Hängde en hel del med mina vänner som alltid, åkte skridskor och powerwalkade mycket för att förbränna det överflödiga fettet ifrån kryssningens goda mat. Och våran hund försvann men vi hittade honom sedan då vi såg detta på internet “Varg i Söderköping” + en bild på vår hund som någon trodde var en varg.

 

 

 

 

 

 

MARS 2010

Var stolt över att kommit med på devotes topplista som 31a plats. Käkade en hel del semlor och fick en ny systemkamera vilket ledde till mer outfit bilder och snyggare bilder helt enkelt. Sen fick även våran hund hilton tillsammans med en tik en massa söta hundvalpar man bara ville pussa sönder. Firade även millis!

 

 

 

 

 

APRIL 2010

Hade massa härliga kvällar med gänget, var nöjd över att ha käkat gratis glass på smutronstället för att testa de nya glassarna, fick mitt första samarbete med ett smyckesföretag. Jag och Bea övningskörde för första gången!!! Jag och mamma började sola ute i spabadet och märkte att det tog riktigt bra. Och avslutade april med en grym dag på liseberg med alla mina bästa.

 

 

 

 

 

MAJ 2010

Startade maj med en mysig grillkväll hemma hos Calle, första majgrillen som vi kallade den. Jag längtade tills att sluta nian och alla roligheter som skulle komma i juni, njöt av solen, hade spexfoto och temat 80-tal och besökarna bara ökade och ökade.

 

  

 

 

 

 

2010

Jag och Linnea sjöng på bergagunget och stämmorna gick rätt så bra. Alla nior åkte upp till stockholm och gick på grönan som lite avslutning, sen hade vi avslutningsmiddag ute i kolmården och det var hur mysigt och roligt som helst. Och nian avslutades sjukt bra, med toppenbetyg, sista natten med gänget och stipendium i musik + massor tårar och sång med finaste tjejerna. Därefter åkte vi till usa och firade midsommar i californien, shoppade gärnet, såg björnar ute i vildmarken, åt god mat, träffade mina vänner ifrån kryssningen igen och solade en hel del. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JULI 2010

Var en vecka uppe i ljusdal och hade det mysigt ute på sommarstället med släkten. Blev världsglad när jag var med på devotes första sida om skönhetstips. Jag jobbade ute i skogen med att släcka en brand och hade träningsvärk i typ flera veckor. Hade världens bästa tjejkväll med mina snygga tjejer hos moa. Åkte för första gången vattenskoter och ring bakom båt vilket måste varit det roligaste jag någonsin gjort typ. Tältade ute på en ö och var ute i skärgården med underbara människor och det var GALET! Dog lite lätt när jag såg att jag låg top 19 på devotes topplista och så hade jag många härliga poolhäng och heta sommarnätter med mina vänner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUGUSTI 2010

Drog en och annan utebio, åkte upp på en grym stockholmsresa med elin bea och nicita. Vi gick på the voice som jag aldrig kommer glömma! Det var sååååå grymt! Jag menar självaste FLO RIDA drog av sig tröjan, det säger väl i stort sett allt? Sen anordnade vi två överrraskningsfester för Moa och Jojjo. Jag fiskade kräftor, och blev överlycklig när besökarantalet gick över 1000 gränsen. OCH SEN började jag ju gymnasiet.

 

 

 

 

 

 

 

 

SEPTEMBER 2010

Gjorde det jobbigaste i mitt liv, jo paddlade flera mils kanot! Firade min födelsedag. Lärde känna massa nya as bra och grymma människor. Livet lekte och skolan flöt på. Hamnade på 15e plats, fick lite goodiebags och tyckte jag var rätt cool när jag var med i FRIDA tidningens modevecka.

 

 

 

 

 

 

 

OKTOBER 2010

Blev en av toppbloggarna på trendtation och var med i en skoltidning med min blogg. Drog en och annan fika och middag med fina vänner, festade lite här och var med tjejerna. Tog en trip till Boda borg med fotbollslaget och powerwalkade jämt och ständigt med Moa. Och sist men inte minst så hade vi en GALEN och LÄSKIG kväll jag aldrig kommer glömma hos emilias pappa.

 

 

 

 

 

 NOVEMBER 2010

Höstlovet var efterlängtat och vi utnyttjade det till max med maskeradfester och bastu- och badkvällar tillsammans med gänget. Linnea fyllde 17 och vi firade det med en väldigt rolig tjejkväll. Jag fick även vara med i modettes bloggpanel och berätta om mitt tycke krig djurmönstrat och så började min förbannade förskylning. Sen avslutade vi november med en toppenkväll på Oskar Linnros. Och till det viktigaste av allt som hände denna månad det bäst gossip girl avsnittet EVER sågs när chuck och blair äntligen kysste varann igen!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DECEMBER 2010

December har verkligen varit MIN månad. Trots att det var sjukt jobbigt i skolan och jag fick reda på att min 2 månaders förkylning var en lunginflamation så var det så mycket annat som gick bra för mig. Jag hamnade på devotes top 10, fick igång en hel del samarbeten med olika företag vilket innebar mer kläder, smycken och snart en mobil till mig! Jag har varit på roliga fester och träffat massa härliga och trevliga människor. Julstämningen har varit på topp och snart ska 2011 skålas in!

 

 

 

 

 

 

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler