MY BIRTHDAY TODAY

Igår var det min födelsedag & jag fyllde 15 år. Jag fick massa fint. Kläder, pengar, biljetter till hairspray musikalen, karaoke och en bling bling caffelatte mugg från sis haha.

Efter skolan stressade jag ihjäl typ, ja var tvungen att fixa tårta, städa, fixa lite partystämning osv. Och tiden bara rann iväg men sen kom brudarna hit och vi började med att snacka massa och jag fick presenter. Jag fick ett presentkort på make up store, blommor, ett sött collage, och ett jätte fint scrap booking album med bilder på mig och bea och massa minnen. Tack brudar, ni är bäst! Sen blev det att käka, sen sjöng vi karaoke, partade loss lite och drog ner till ramunder. Stog och snackade där ett tag, sen drog vi till filip and so on.

När vi kom hem tvättade vi bort sminket & satte oss i spabadet, hur skönt som helst. Vi satt och pratade där om allt möjligt i en timme. Och jag och millan (coola som vi är) hoppade i poolen, fyfan vad kallt det var!

Sen tog vi på oss pyjamas, satte på oss ansiktsmaskar och snackade ännu mer, sen somnade vi och det var runt tre någon gång. Och snacka om att vi var trötta idag när vi skulle upp och spela match ..

Här kommer lite bilder från igår
PUSS ♥

 

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler