VÄRLDENS FINASTE VÄNNER

Just nu är jag inne i en period där jag hatar allting, och de vet mina närmsta vänner som fått höra allt tjat om vad jag hatar allting osv. Jag är så jäkla trött på skolan som är så jäkla jobbig och det blir ju inte bättre av att skolan är skabb, maten smakar skit och att den största delen av eleverna är .. hm jag ska inte säga vad jag tycker! Nu hoppas jag bara på bättre tider, tur i kärlek och en stor summa pengar som bara rullar in på kontot, ja alla har sina dåliga perioder ..

Sen är jag är ledsen för att jag inte har uppdaterat någonting den här veckan. Men jag har ingenting att skriva om och jag har inga bilder att lägga upp. Fast jag lovar er att jag ska bli bättre på att uppdatera med outfits osv till helgen och självklart nästa vecka. Så jag hoppas att ni står ut!

Här kommer två bilder på mina puddingar 🙂

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler