GRÖNA LUND

hämtade bea och wendela i sollentuna runt tolv, tog en sväng på stan och drog sedan till gröna lund. jag säger bara pop expressen, extreme och tilt is the shit. haha och spökhuset var så jäkla kul, vi skulle gå ner från en trappa och då så skrämde två stycken oss runt höret och vi blev verkligen så jävla rädda och alla började as garva till och med de som skrämde oss.

och vi träffade även bobby ni vet bögen, kändisfrisören och linda rosings polare. han ville se våra riktigt heta kort från vilda musen. haha dom är så klockrena måste jag säga! och wendela och amanda hade ju snyggaste sällskapet med sig.

så här gick det när bea skulle säga åt amanda att backa när hon skulle ta kort.

bea
: backa!!
en kille framför amanda: va, vadå backa?
“bea hör inte att han säger nåt”
bea: men backa då!!
killen: ska jag backa?
hanna: hahaha, bea han där tror att han ska backa.
bea och hanna: asgarvar
bea till killen: nej inte du!!
killen: va? och småler.
hanna och bea: åker upp i katapulten och garvar.
och killen bara kollar förvånande.

 

 

0 gillar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler