Premiärtitten – nu känns det som ett hem

Så mysigt att äntligen ha en tv! Satte på den för första gången som lite bakrundsmys till kvällens middag som bestod av ris med röd pesto och laxburgare. Gud det börjar äntligen kännas som ett hem här hemma nu and I love it! En tv gör så mycket ärligt talat, trodde inte det. Men det känns mer hembobat liksom.

Och nu ska jag faktiskt jobba lite till innan jag lägger undan jobbet för dagen. Har haft en produktiv dag, varit på möten, käkat lunch med en kompis och nu ska jag prata med MoniqueNA-KD för att gå igenom lite inför kommande kollektionsläpp och lanseringsmiddag m.m. Ska bli så spännande!

12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (15)

 • Caroline

  |

  Fin leilighet! Hvor er den ringen du bruker i din NYC blogg fra?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Swarvoski!

   Reply

 • Caroline

  |

  Vlogg***

  Reply

 • Ronja Norlén

  |

  Konstigt att tv gör så mycket, även om man inte tittar så ofta. Jag brukar mest ha den på för sällskap 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   I knooooow! 😀

   Reply

 • Juliane

  |

  Hei! Kan du begynne å ha musikktips/innlegg av hvilke sanger du har hørt mye på hver mnd? Eller iallfall dele spotify listen din med musikk? Virker som du har veldig bra musikksmak 🙂

  Reply

 • sanna

  |

  vart är mattan ifrån?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Kilandsmattor 🙂

   Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Kilandsmattor <3

   Reply

 • R

  |

  Hej! Vart är din matta ifrån??

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Kilandsmattor 🙂

   Reply

 • Vendela

  |

  Hej Hanna! älskar din blogg och vill bara säga att du är grym på allt du gör <3 nu är det så att min brorsa ska gifta sig på nyår och därför har jag beställt din kimono wrapped dress i färgen stone blue som jag ska ha då. Problemet är att jag inte vet vad jag ska ha för skor till då jag inte är jättebekväm i höga klackar eftersom jag är 1.80, så därför undrar jag om du har något tips på skor jag kan ha till

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej finis! Ballerinas, eller varför inte bara en sko med väldigt mycket längre klack? Typ 2cm klack liksom 🙂

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler