Att komma hem till detta <3

Landade för två timmar sedan och har princip suttit i duschen sedan dess och bara rensat av mig alla avgaser från New York typ. Jag brukar oftast känna mig ganska tom när jag kommer hem ifrån en intensiv resa som varit maxad med roligheter. Men den här gången kändes det annorlunda. Det var något med den krispiga, friska luften som slog emot mig på Arlanda och sen givetvis lägenheten. Jag blev liksom bara lugn och glad när jag klev in genom dörren till mitt hem och min trygghet.

Sen grät jag en skvätt (glädjetårar I hope) – för mamma och pappa har nämligen gjort i ordning så fint här hemma medan jag har varit borta. De har satt upp en tv, lagt i ordning mattan jag köpt, jag har fått en tvättmaskin av mormor och morfar och mikrovågsugnen, smoothiemixern och de andra köksredskapen jag beställt stod i köket. Hallen och vardagsrummet har också fått lampor, så nu kan jag äntligen se lite även på kvällarna… Och i kylen låg några nyttiga saffransbollar som var to die for! What have I done to deserve this?

Nu ska jag packa upp och sen ska jag jobba!

Mejlkorgen väntar…

31 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (20)

 • Ronja Norlén

  |

  Vad skönt för dig att få komma hem till en trygghet, det är så viktigt ändå.

  Reply

 • Anna

  |

  Kanske har missat detta men när kommer kollektionen? Dör för alla kläder man sett hitintills!! Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Har ej gått ut med datum ännu, men snaaaart! VÄLDIGT SNART.

   Reply

 • MadebyO

  |

  Hej Hanna! Jag och min sambo funderar på att göra en platsbygg bokhylla hemma hos oss. Hur gick u tillväga för din? den är ju så fin! Fick du den specialbyggd eller det är en färdig? Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej fina! Jag anlitade @stylebylojs för min platsbyggda bokhylla. Hon designade den utefter mina önskemål.

   Reply

 • Elina

  |

  Hej fina Hanna!

  What comes around goes around, detta sker för att du förtjänar det helt enkelt 🙂
  Vilken snygg kavaj du bär på bilden, är den från din nya kollektion?
  Längtar tills den släpps! Du har så bra smak!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack gulliga! Ja detta är min kollektion, den släpps snart. Jättesnart!!!!! Datum kommer strax! <3

   Reply

 • Amanda

  |

  Men åh vad underbart att komma hem till det! ❤️

  Reply

 • Jennifer

  |

  Hej Hanna! Jag tänkte kolla vad du använder för Iphone och vad tycker du om den? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag har iPhone 6s Plus! Tycker den är superbra

   Reply

 • Matilda Danielsson

  |

  Men satan vad snygg din platsbyggda TV-bänk var!!!! Helt förvånad över att en sån möbel kan vara så här snygg? Woow!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack, älskar den <3

   Reply

 • Jonna

  |

  Ser verkligen framemot den nya kollektionen, älskade dina bikinis som kom ut tidigare!

  Undrar om du kan bjuda på receptet för saffransbollarna? Låter ju perfekt till advent!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Mamma slängde receptet på saffransbollarna men ska försöka ta reda på det 😉

   Reply

 • Lisa

  |

  Så fint du har fått det! Ser gärna mer inredningsinlägg, vad du funderar på för soffbord osv! Så kul att se <3
  Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja jag ska göra fler inredningsinlägg, lovar! 🙂

   Reply

 • Linnea

  |

  Din andra kollektion verkar magisk. Har en liten fundering. Jag har rätt stor rumpa & breda höfter men smalare midja, byxorna i din första kollektion (och andra om du släpper några byxor då) hur funkar det med breda höfter? Av erfarenhet av tidigare köp på NA-KD, inte från din kollektion, så är deras byxor alltid jäkligt tighta och smala i modellen. Kram

  Reply

 • Lisa

  |

  Var är din guld/glittriga ring ifrån? Superfin!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Swarovski! <3

   Reply

 • Isabelle

  |

  Hej! Skulle vara intressant att veta om du skänker till någon välgörenhet eller är engagerad i något? Tycker personligen att det är väldigt viktigt att ge tillbaka och att väldigt få bloggare verkar ta upp ämnen som rör miljön, fattigdom etc. så skulle vara intressant om hur du tänker kring detta som höginkomsttagare och influencer. Det skulle även vara intressant att vet om du nu inte gör det, varför isåfall? Toppenbra blogg, märks verkligen att du lägger ner hjärta och själ i den! kram

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler