Bye New York

Det känns så tråkigt att åka hem, men ändå lite skönt att komma tillbaka till rutiner och till min älskade lägenhet. Vi har haft en så rolig och fullspäckad vecka och jag är så glad att just Lojsan följde med mig på denna resan för oj vad effektiva och duktiga vi har varit jobb-mässigt. Har fått så mycket gjort vilket har varit riktigt nice. Nu längtar jag till december när det bär av till Florida, för då kommer det verkligen bli semester, hälsa och avkoppling och det är precis det jag behöver efter den här hösten.

Det roliga med den här resan är också att vi verkligen levt lite som New York bor, har vi inte känt för att äta middag ute så har vi inte gjort det (trots att vi är i New York och borde göra allt vi kan göra eftersom att vi bara varit här en vecka). Vi har också promenerat en hel del, suttit och jobbat på Starbucks, startat konversationer med randoms och ja allt där till. Haha, det kanske inte är typiskt New York bor men jag har inte känt mig som en vilsen turist denna gången.

Nu boarding!!! Ses på måndag på svensk mark.

16 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (3)

 • Matilda

  |

  Alltså du är bara för snygg!! Vart är brillorna ifrån?

  Reply

 • Silje

  |

  Hello,

  Could you please advise what sunglasses are you wearing on this picture? I really like them, and would like to get a pair of my own 😉
  Thanks in advance

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hi! They are from a small little shop on Ibiza so unfortunately I’m not sure how easy they are to get.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler