En viktig inredningsdetalj

Inlägg innehåller adlinks

Min inredare Louise (@stylebylojs) har tjatat på mig att jag måste köpa s.k ”coffe table books” för min bokhylla och nu har jag äntligen fått tag på några jag gillar. De är köpta på Newport och det jag älskar med just dom här böckerna är att de verkligen är rejäla, stora, tunga och ordentliga liksom.

Nu ska jag troligtvis inte ha dom liggande exakt såhär eftersom att en tv ska upp i just det här hålet i bokhyllan så småningom men det blev ändå fint med min Givenchy ovanpå.

Köpte också ett jättefint bokställ där jag la en av Chanel böckerna. Tyckte det var så fint, man kan ju även ha en tidning eller en receptbok i köket på stället. En jättefin inredningsdetalj faktiskt och den är också ifrån Newport.

Tycker ni att det är kul när jag visar upp lite sådana här inredningsdetaljer i hemmet? Jag tycker det är superroligt men det viktigaste är väl att ni uppskattar mina tips och att ni gillar min stil och vill se mer. Kan ju även passa på att berätta att tidningsstället längst till vänster finns här (klick!), lampan är köpt på Pickedout, mässingskrukan finns här (klick!), och en liknande ananas här (klick!)

81 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (17)

 • Sandra

  |

  Ja! gärna mer inredning!!!

  Reply

 • Hanna

  |

  Väggfärgen i vardagsrummet (på väggen bakom soffan) är såå fin! Vet du vad den heter? 🙂
  Så fin lägenhet också!!

  Reply

 • Anna

  |

  Hanna, jag är kär i din gula kappa från river island! Vet du exakt när den släpps, typ vecka? Har varit inne på hemsidan varje dag sen jag såg den på dig för några veckor sen men hittar den inte:(

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den ska komma upp v.43 är det nästa vecka tror jag?

   Reply

 • Db

  |

  JAAAA! Mer inredning tack :)))))

  Reply

 • Maja

  |

  Älskar sånahär inlägg!!! SÅ fin inredning! kram

  Reply

 • Johanna

  |

  Gärna en liten visning av lägenheten som helhet, det skulle vara kul 🙂

  Reply

 • Anna Erkén

  |

  Superroligt när du visar inredningsdetaljer! Fortsätt med det, du har en såå fin lägenhet!

  Reply

 • Isabella

  |

  fortsätt med inredningsinlägg, såå kul att läsa. din stil är så himla fin! kramar

  Reply

 • Frida

  |

  Skitsnyggt med sånna böcker! Och din lägga lika så.

  Skulle inte du kunna berätta mer om hur det gick till allting med en inredare? Hur färgkombinerar man, var det en dyr tjänst, hur mycket sa du/hon till om, vad gav hon dig för tips som man kanske inte själv tänker på i inredningsväg?
  Är så nyfiken då jag själv går i inredningstankar och tycker massa olika stilar är snygga 🙂

  Reply

 • Beata

  |

  Hej! Vart är den svarta Chanel boken ifrån? Sååå fin

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Newport! 🙂

   Reply

 • Johanna

  |

  Hej Hanna!
  Jag tycker att din blogg är så himla inspirerande. Om två månader flyttar jag in i en egen lägenhet, så jag tycker verkligen det är kul när du tipsar om nya ”inredningsdetaljer”. Verkligen tummen upp för det!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Då ska jag göra det! Kanske kan köra en återkommande ”Veckans inredningsdetalj”? Vad tror du?

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler