Min eftermiddag

Hej gänget!

Sitter i skrivande stund med lite dåligt samvete för att det varit så mycket mobilbilder på senaste. Tycker ni att det spelar någon roll? Det är så mycket enklare för mig att bara dokumentera allt med telefonen nämligen men om ni hellre ser kamerabilder så får jag helt enkelt bli bättre på det. Vilket fall så tänkte jag bara berätta för er vad jag gjort idag.

Efter träningspasset så åkte jag hem och jobbade lite. Sedan bestämde jag med Anna att mötas upp och jobba lite på ett fik någonstans då jag jobbar mycket effektivare och bättre på offentliga platser än hemma i vardagsrummet. Tror det har med och göra att jag annars lätt går och fixar och plockar i lägenheten för att svara på det där mejlet som kändes lite extra jobbigt att ta tag i. Förstår ni vad jag menar? Så med andra ord har jag fått massa gjort dom här timmarna jag suttit här nu.

Vi drack också givetvis lite te och pratade lite skit mellan mejlen vi skickade iväg. Men det är det jag tycker är så himla mysigt. Att man kan kombinera häng och jobb. Sen är det självklart viktigt att det inte alltid blir så men ibland så.

Nu ska jag skicka iväg några mejl till och sen ska jag möta upp en annan tjejkompis för en promenad runt Djurgården. Det är jättefint väder i Stockholm idag så det ska bli mysigt att avsluta dagen med en härlig promenad och lite frisk luft.

14 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (19)

 • Johanna

  |

  Jag föredrar nog mobilbilder framför kamerabilder faktiskt, är inte så glad i att de ska se perfekt ut alltid, roligare med mer vardaglig stil på inläggen eller vad man ska kalla det! ☺️

  Reply

 • Sanna

  |

  Mera mobilbilder! Numera blir man överröst med massa katalog-aktiga bilder. Även om det är fint, så är det roligare med såna här ”in the moment” bilder 🙂

  Reply

 • Maja

  |

  Jag tycker det absolut är ok med mobilbilder för ”min dag i bilder” men kanske ta kamerabilder på outfits och evenemang! 🙂 tack för en genuin och toppen blogg!

  Reply

 • Pauline

  |

  Var är jackan ifrån? Såå snygg!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Dry lake

   Reply

 • Lovisa

  |

  Varifrån kommer jackan på första bilden? Så fin!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Dry Lake!

   Reply

 • Daniela

  |

  Mera mobilbilder!!! det bästa inläggen. kramen

  Reply

 • Johanna

  |

  Mer mobilbilder!! Blir personligare på något sätt, så snygg outfit, vart kommer byxorna ifrån? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Byxorna är egentligen bara ett bar mjuka, sköna hemma-mys byxor jag köpte på en random butik i USA.

   Reply

 • L

  |

  Hej Hanna!
  Jag är ny läsare av din blogg, gillar den.
  Roligast med v loggen- kan du inte baka en gång?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jo det kan jag absolut göra, tänker mig någon nyttig rawfood variant av något kul!

   Reply

 • Julia

  |

  För att vara ärligt så gillar jag mer mobilbilder, mer personligt och mer ”live”, så för min del fortsätt gärna!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tack för svar, då ska jag tänka på det!

   Reply

 • K

  |

  Hej!
  Din blogg är så inspirerande! Laptopväskan du har på första bilden ser jätteclean ut, vart kommer den ifrån? Kram!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den är ifrån Victoria’s Secret haha!

   Reply

 • Malin

  |

  Din mobilkamera är så pass bra så på vissa bilder ser man knappt att det är en mobilbild…tycker absolut att du skall ta mer mobilbilder 🙂 Vet själv hur jobbigt det är att släppa runt på en stor kamera hehe

  Reply

 • Rebecca

  |

  Tycker din klocka ser så fin ut, vilket märke är det?:)

  Reply

 • Maroa

  |

  Åh kan du inte göra ett inlägg om hur du redigerar dina bilder? Så himla fina!!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler