En höstig lunch i ett växthus

Inlägg innehåller adlinks

Som sagt så släppte Andrea Hedenstedt också en kollektion tillsammans med NA-KD (ni hittar den häääääär) idag så det var ju självfallet tvunget att firas med en mysig lanseringslunch. Det var ett jättetrevligt och supermysigt event ute på Bockholmen i ett växthus.

Det var en supermysig och höstig lunch i ”Pinterest anda”.

(Med andra ord en helt perfekt setting)…. Det kom till och med två killar mitt under lunchen som sjöng och spelade gitarr för oss. Så himla fint var det. Ville inte att dom skulle sluta sjunga. De var jätteduktiga. Ni kan se mer på min Instastory.

Mina favoriter ifrån kollektionen var:

Den här bhn:n (klick!) och den här kappan (klick!)

Så här såg det ut utanför, gud jag ÄLSKAR att höstan är här. Det är så burrigt och mysigt och titta bara alla löven. Så himla mysigt. Okej, undra hur många gånger jag sagt mysigt redan i det här inlägget…

Ma gorgeous babes!!!!

Som jag gillar dom här människorna <3

Och fler gullisar! Som jag skrev i tidigare inlägg så tycker jag att det är så roligt att så många i branschen är mina nära vänner. Det blir verkligen ingen stel/ ytlig tillställning då utan bara ett skönt häng med sina vänner och det tycker jag verkligen om. Jag kan annars bli väldigt obekväm. Det värsta jag vet är att mingla.

Till lunch serverades det allt man gillar. Potatisgratäng, oxfile, fläsksida, vitlökssmör, pommes, sallad osv. Länge sen jag åt mig så mätt på en lunch haha. Det var riktigt smarrigt!!

Och innan vi gick hem fick vi en varsin fullproppad goodiebag fylld med en massa härligheter. Helt klart en av de bättre goodiebagsen jag någonsin fått faktiskt. Good job Andrea!! 

13 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (11)

 • Mimmi

  |

  Hej Hanna! Vart är den svarta tröjan som du hade på dig i Umeå ifrån? Så fin med detaljen i ärmarna.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Gina tricot kashmir

   Reply

   • Mimmi

    |

    Åh, tack!

    Reply

 • Johanna

  |

  Åh vad mysigt och härligt det ser ut! 🙂

  Reply

 • Siri

  |

  Härliga bilder!

  Reply

 • Linn

  |

  Var är din soffa i sammet ifrån? 🙂

  Reply

 • Hanna

  |

  Hej Hanna!
  Vart kommer din leopardblus ifrån? 🙂

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Finns länkat längre ner i bloggen!

   Reply

 • Julia

  |

  Undrar vilken storlek du har i bh-n från kollektionen?? Har själv 75E och så himla svårt att veta vilken storlek man ska ta. Vad tror du?
  Kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag har storlek M!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler