Ta hand om ditt underliv

I samarbete med Deo Doc

Som in säkerligen inte missat så var ju jag i Marrakesh tillsammans med Deo Doc för att plåta deras nya, fantastiskt sköna och fina bomullstrosor som de nu släppt! Deo Doc är som tidigare bekant intimprodukter för alla – problem eller inte problem. Och det allra bästa är ju att de är så fina också tillskillnad mot hur andra intimtvålar ser ut. För ni använder väl inte vanlig tvål när ni tvättar er där nere? Det är big NO NO eftersom att du får helt fel ph-värde då och snarare kan få motsatt effekt.

ÄRLIGT TALAT – hur många krämer har vi inte för ansiktet, händerna, ögonen, läpparna.. Medans kroppens egentligen mest känsliga hud, intimområdet, glöms bort. Detta vill DeoDoc ändra på genom att erbjuda skonsamma och läkarutvecklade produkter som är speciellt framtagna för att ta hand om intimområdet och nu är deras bomullstrosor deras nya satsning. Spetstrosor i all ära, de är ju givetvis det snyggaste men spara dem till speciella tillfällen då de är gjorda av plast. Bomullstrosor är de absolut bästa trosorna för våra ladyparts, då bomull andas!

Just nu är det 20% på Deo Docs alla produkter, vilket är perfekt för er som varit sugna på att testa dem men som inte gjort det ännu. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag ÄLSKAR deras produkter. Använder dem dagligen.

HÄÄÄÄÄÄÄR hittar ni till produkterna….

Let’s take care of ourselves! 

12 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (2)

 • clara

  |

  Kul samarbete! Ska spana in deras produkter 😀

  Reply

 • Karoline

  |

  Åh så bra inlägg – ska absolut testa! ♡

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler