Nu har jag flyttat in i lägenheten

Alltså vilken dag!

Förlåt att det har ekat tomt här på bloggen men telefonen har gått på högvarv och jag har sprungit runt som en jag vet inte vad för att få allt klart och packa in i lägenheten. Så glad att Filippa varit här och hjälpt mig och att Herman hjälpte mig att skjutsa över alla grejer, sånna stjärnor. Fantastiskt också att hantverkarna var klara i tid, alltså hallå hur ofta händer det? De har gjort ett sånt bra jobb.

Tog givetvis med blommorna jag fick när jag fyllde år till nya lägenheten så att det skulle kännas hemtrevligt redan dag ett och wow vad mycket färska blommor gör ändå.

Den platsbyggda bokhyllan blev så jävla snygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen och alla vänner som varit här och kikat idag har dött för den. Den är perfekt och det är så snyggt att den går ända upp i taket. Hantverkarna har byggt den på plats och världens grymmaste Louise har designat hela hyllan. Det är även hon som hjälpt mig med mycket i designväg i lägenheten och jag är så glad att jag hittade henne för utan henne hade inte lägenheten varit såhär snugg.

Heltäckningsmattan i sovrummet blev också svin nice. Man vill typ bara ligga på golvet inne i sovrummet och mysa på mattan haha. Den är så fin i färgen med, champagne liksom. Och sängen, den blev så fin till färgen på väggen och till mattan.

Och soffan kom ju också idag. And it’s amazing för den är så bred och så skön och man får plats så många i den. Den tar dock upp lite mer av rummet än jag trodde så vi får se hur stort matbord jag kommer kunna ha sen.

Tjejerna gick och köpte lite sushi i Fältan medan jag fixade i lägenheten. Vi löste ett provisoriskt litet soffbord av mina flyttkartonger och så la vi en handduk ovanpå så att det skulle se lite trevligare ut.

Både Olivia från London och Filippa från Norrköping kommer ju bo hos mig i helgen eftersom att min födelsedagsmiddag är imorgon. Så de är vi tre som har hängt hela eftermiddagen och fixat och donat. Så tacksam för att jag har så fina vänner som hjälper till.

Mamma och pappa är nämligen i L.A. så de har varit med på FaceTime haha. Mamma hade ångest imorse för att hon inte trodde att jag skulle klara flytten själv, man bara HALLÅ, jag är 23 år gammal jag kan nog flytta själv…. Men hon är ju så pedant så hon var oroliga att jag ej skulle städa hyllorna innan jag satte in saker haha.

När vi blev klara så korkade vi upp rödvinet och tog ett varsit glas i soffan och pratade ikapp. Vi har inte hunnit prata någonting på hela dagen då all tid gått åt att ställa i ordning och packa in saker. Gud, jag känner redan att jag kommer trivas så freaking bra här. Allt känns så rätt!

Invigde inte bara soffan och lägenheten utan också min nya tröja, ifrån Zara!

Visst är den fin?

Okej, nu har ni fått lite nice sneakpeaks på lägenheten men på min youtube kanal kommer det komma upp en video ifrån dagen så den får ni inte missa.

61 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (30)

 • Karin

  |

  SÅÅÅÅ SNYGGT!!!!! Älskar redan det lilla vi har fått se och längtar tills vi får se hela slutresultatet! ❤❤

  Reply

 • Emma

  |

  Oj va fint Hanna!!! Vill flytta in jag också, haha. Suuuuperfina färger överallt, är kär i sovrumsväggarna kombinerat med heltäckningsmattan, hyllan är fantastisk (vilka luckor!!!!) och soffan är bland det finaste jag sett. Wow wow wow!!!

  Reply

 • Amanda

  |

  Oj så fint!!! Vart kommer soffan ifrån??

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Soffan är köpt på butiken Vasahem här i Stockholm, men jag minns inte vilket märke den är ifrån. Jag ska kika!

   Reply

 • Marja

  |

  Alltså SÅÅÅ himla fint!!!!

  Reply

 • Emelie

  |

  Wow! Magi! Så fin lägenhet!!

  Reply

 • Johanna

  |

  Wow vad fint!! Varifrån är mattan?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Köpte den på inredningsbutiken Vasahem här i Stockholm, men mattan är ifrån Jabb någonting. Haha gud har ingen koll på inredningsmärken ser jag nu… Ska kolla upp exakt. Mattan är magisk tho! Jättemycket liv i den.

   Reply

 • Veronica

  |

  Suuuuper fint! Men faktiskt kolla vart de svarta byxorna med röd rand är ifrån?! Så snygga!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Madlady

   Reply

 • tilda

  |

  men alltså wow!!! ser heeeeelt magiskt fint ut!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Madlady!

   Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Oj fel haha

   Reply

 • Linnea

  |

  Så sjuuuukt fint!!!!🙏🏼😃😃

  Reply

 • Josephine

  |

  Såå snyggt, känns verkligen som dig också! Var är dina fina säng och gavel ifrån? 🙂

  Reply

 • Emelie

  |

  Finaste läggan jag skådat på LÄNGE!

  Reply

 • Enna

  |

  Det är såååå fint!!

  Reply

 • Evelin

  |

  Vad heter väggfärgen i vardagsrummet ?:) du får gärna berätta vart dina saker kommer ifrån exempelvis soffan! 😀 😀 Otroligt fint blev det!
  Stor kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Väggfärgen är ifrån Jotun! Kan berätta om allt i ett inlägg senare när jag kommit i ordning lite.

   Reply

 • Matilda

  |

  Så snyggt alltihop!
  Vart har du köpt sängen?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Atlantis heter stället! Kolla vloggen där ser man vilken butik jag köpt den på 😉

   Reply

 • Emma

  |

  Hej Hanna!
  Vilken OTROLIGT fin lägenhet! Helt fantastisk!
  Tänkte kolla med dig om du skulle kunna göra ett inlägg där du skriver varifrån allt är? Bland annat soffan, heltäckningsmattan, sängen och vilka färger du använt dig av på väggarna. Även vilken firma som har byggt den platsbyggda bokhyllan osv. Det är så mycket roligare att läsa bloggar där bloggarna delar med sig av sina säljare.

  Ser fram emot att se mer från din lägenhet! 🙂

  KRAMAR!

  Reply

 • Matilda

  |

  Åhh vad fint!!
  Vart kommer vattenkannan och vasen ifrån, skit snygga!!

  Reply

 • Emma

  |

  Såååå fint! Vad har du för väggfärger i alla rum! Vill veta exakt 😄😃 underbara färger!!

  Reply

 • Julia

  |

  Hej Hanna! Så himla, himla fin lägenheten har blivit! Om det är ok att fråga så skulle jag verkligen vilja veta vad det kostade att platsbygga bokhyllan? Den är så himla fin och jag bor i en liknande lägenhet (i Köpenhamn) men jag hade aldrig tänkt tanken av att ha en platsbyggd bokhylla förrän jag såg hur fint det blev hos dig! Hade varit jätteuppskattat om du har lust att svara på hur du gick tillväga och vad det kostade på ett ungefär! Kram !!

  Reply

 • Linnea

  |

  Vilken dröm lägenhet!😍 vart har du beställt soffan och sängen ifrån? 😊 skulle vara så tacksam för svar då jag också nyss köpt en lägenhet

  Reply

 • Natassia

  |

  Superfin renovering! 🙂 Har själv precis flyttat in i en ny lägenhet och kommer också börja renovera den inom kort, men har lite svårt att bestämma vilka färger man ska ha… Det finns för mycket att välja på haha! Den platsbyggda bokhyllan är så himla fin och är intresserad över att veta vad den har för färgkod? Tack 🙂

  Reply

 • Sara

  |

  Snälla kära du, skulle verkligen uppskatta svar då jag är helt in Love & vet inte vart jag ska leta! Vart är dina sängkläder från? Alltså de gråa sängkläderna men över överkastet?! Eller vet du vad? Låt oss säga allt, haha. Sängkläderna, överkastet o allt annat om jag missar något! Massa kramar!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Mina sängkläder är ifrån Himla!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler