Tjejmiddag, event och mys på landet

Inlägget innehåller adinks

När jag kom hem ifrån Ibiza möttes jag av det här.

En nyttig juice, tända ljus och mina chokladbollar! Hur gulligt? Blev så glad.

Sen skyndade jag mig bort till Styleport där Lojsan hade styrt event tillsammans med Evaliah Grace och Roser The Label. Först fick vi håret fixat av deras duktiga hårstylister…

Och det behövdes verkligen kan jag lova er…. Såg ut som stryk efter Ibiza och den svettiga flygresan hem speciellt..

Lovisa var så fkn bomb i hennes outfit!

Dagen efter så åt jag en mysig lång frukost med Dani och Mini på Nybrogatan 38. Vi hade ju varken setts eller knappt pratat på två veckor så hade en hel del och gå igenom.

Gick hem och jobbade, sprang och kikade på lägenheten jag sedan köpte dagen efter, körde lite intervall träning och sen så styrde vi en liten tjejmiddag.

Lojsan och jag bar min kollektion!

Gjorde massa olika tortilla pizzor som blev superbra! Har ni testat att ha tryffelolja på pizzorna någon gång? Det blev supergott.

Efter några glas vin blev vi lite sugna på att gå vidare och ta ett glas så gick till Utekompaniet och drack mojitos. Men det slutade inte där, hann både med Sturehof, Wall och Fou.

Dagen efter gjorde Anna bananpannkakor till mig och sen gick jag och skrev på lägenhetskontraktet följt av en sen lunch med Dani.

Sen hjälpte hon mig att skriva en ”to do list” för hade sån ångest över att jag kände att jag hade så mycket att göra och att jag hade massvis med viktiga beslut att ta som jag verkligen bara skjutit upp. Men då kom Anna på den briljanta idéen att jag skulle följa med henne och Lojsan till landet så att de kunde hjälpa mig med beslutstagandet.

Sagt och gjort så var vi påväg till landet…

Byxorna kommer härifrån (klick!)

Och kepsen hittar ni också här (klick!)

Det var fantastiskt väder igår! Kolla hur det såg ut när Lojsan hämtade oss med båten ute i Stavsnäs. När vi sedan kom fram bjöds det på jättegod korvstroganoff och sen så satte vi oss och jobbade. Tjejerna hjälpte mig både med mejlen och alla beslut jag behövde ta. Så himla snällt!

Innan vi gick och la oss bastade och badade vi.

Det var sååååå skönt!

Imorse gick vi upp tidigt, åt frukost och åkte tillbaka in till stan igen.

Jag gjorde naglarna hos KianaDaisy Grace och sen så jobbade jag lite till och nu är jag faktiskt tillbaka ute på landet igen. Ska dock sitta och jobba en hel del idag också samt börja kika lite på inredning men vi kan prata mer om det i ett annat inlägg. WAAAAAAH, känns så sjukt att jag köpt lägenhet nu.

9 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • petra

  |

  Älskar din mörkblå blus!! och din header..wow!

  Reply

 • Lovisa

  |

  Alltså det blå settet som Lojsan bär är bara sååååå magiskt! Skulle älska om det kom i svart och lite mer höstliga färger nu denna säsong! Btw, älskar din nya plattform 😍😍😍

  Reply

 • Fanny

  |

  Älskar också den blåa blusen!! Vart är den ifrån?:)

  Reply

 • Jenny

  |

  Grattis till lägenhetsköpet! 🎉🎉🎉

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler