Sista dagen på Ibiza

Både Dani och Margaux har pratat så gott om frukosten på Destino så sista dagen på Ibiza bestämde vi oss för att äta frukost där samt hänga kvar hela dagen. Frukosten kostade 35 euro men det var värt varenda krona för det var nog den bästa hotellfrukosten jag någonsin varit på.

Brödet var alldeles varmt, mjukt och färskt, det fanns ca 4 olika chiapuddingar, mueslin var hemmagjord och krispig och så fanns det 5-6 olika sorters små mackor som parma skinka och brie, avokado, lax och philadelphia ost m.m

Ni måste testa den!

Som jag skrev tidigare så pratade ju jag och Molly med killen som var head of staff eftersom att vi var missnöjda med servicen och resten av dagen var alla så trevliga och proffsiga.

Fick verkligen ett jättebra bemötande och blev också bjudna på Sangria av managern på hela hotellet. Precis så man ska göra!

Så vi hade på riktigt världens bästa dag. Låg och sippade på drinkar i hotellpoolen, lärde känna andra gäster vid poolen och bara skrattade och hade det så trevligt.

Vi var till och med kvar sist av alla vid hotellpoolen haha…

Och vår sista ”lugna” dag slutade allt annat än lugnt för sedan bestämde vi oss för att gå till Ushuaia en sista gång. Denna gången spelade Dimitri Vegas & Like Mike och tyckte de var sååååå bra. Har aldrig riktigt lagt märke till dem tidigare så blev positivt överraskad. Älskar deras nya låt ”Complicated”. Det blev verkligen ett riktigt bra avslut på resan trots att vi inte mådde något vidare på flyget hem haha….

7 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler