Om att våga säga ifrån och personlig utveckling

Hänger på Destino idag igen men eftersom jag ligger lite efter med bloggningen så får ni några bilder ifrån förra gången nu istället. De finns en så himla fin och vit trävägg här som vi fotade vid och tyckte det blev väldigt fint när Moa hade en svart bikini och jag en vit.

Servicen vid poolen har dessvärre inte alls varit lika härlig och trevlig idag som sist vi var här. Vi beställde vatten av en servitör och efter 20 minuter när vattnet fortfarande inte kommit så frågade vi vart vårt vatten var varpå hans kompanjon spydigt säger ”You have to wait for your order”. Sa då att vi redan väntat i 20 minuter och att det verkar som att beställningen är bortglömd. Det går ytterligare 20 minuter och fortfarande inget vatten samtidigt som vi ser att killen vi beställt vatten bara lallar runt, så säger till ytterligare en gång men får då inte ens ett svar. Han bara tittade på mig och sa något irriterat på spanska. Det dröjer ytterligare 5 minuter och sen så gick jag faktiskt och pratade med managern, för när man betalar så mycket pengar för att ligga här så förväntar man sig också en bra service. Och det är inte mer än rätt att säga till om man inte är nöjd med något och det inte håller förväntningarna. Jag gjorde aldrig det förut för tyckte det var pinsamt och jobbigt och det tycker jag väl iofs fortfarande men ju mer jag övar desto bättre känns det efter varje gång.

Älskar när man får se lite progress i sin personliga utveckling ni vet när man helt plötsligt kommer på sig själv med att man exempelvis precis vågat göra något man inte hade gjort för ett år sedan. Det känns så jävla power!! Man måste bara öva, öva och öva.

29 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Emma

  |

  Måste bara skriva att du är så himla fin 😀 Ser så frisk ut 😀😀 Och jättefina kläder, klickade precis hem klänning från dig att ha på ett kommande bröllop!

  Reply

 • Jasmina

  |

  Va kul att läsa 😄du har så fin personlighet och så ödmjuk person. Bra jobbat👍 du gjorde verkligen rätt 💪

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler