Lio – ett måste på Ibiza


I söndags var vi och åt middag på Lio. Det är en fin restaurang som ligger i hamnen precis vid vattnet och jag har hört så mycket om den så när vi bokade resan och knappt ens hunnit boka boende såg jag till att vi bokade en reservation på Lio då det är svårt att få bord där.

På mig hade jag en klänning som jag köpt på Nelly samt superfina sammetsskor ifrån ASOS.

Utsikten ifrån vårt bord. Det finns två bordsbokningar man kan välja på. Vanlig eller VIP. Den vanliga har minimum spend på 150 euro per person och VIP har 250 per person. Vi valde givetvis vanliga eftersom att det priset redan är väldigt saftigt.

Menyn var rolig och annorlunda men eftersom att vi alla hade största beslutsångesten över vad vi ville äta så bad vi servitören komponera ihop en liten gott och blandat påse åt oss så vi fick testa på lite allt möjligt.

Vi var överens om dryckesvalet däremot så det blev bubbel.

Tjejerna!

Till förrätt blev det sushi, quesadillas och räkor samt bröd med någon fantastiskt god tryffelsås.

Och till varmrätt åt vi ett perfekt tillagat kött med svam och pommes.

Min fluffiga lilla väska är ifrån River Island.

Under hela middagen bjöds det på liveuppträdanden och shower. Det var så himla underhållande och roligt och jag gillade alla musik-uppträdanden bäst. Sångarna var så duktiga och de sjöng allt ifrån John Legend till Celine Dion.

Hela tanken med middagen är ju att den ska övergå till en enda stor fest. Och just den här kvällen så var det hiphop RnB efteråt vilket var som bestämt för oss eftersom att vi alla älskar det.

Middagen avslutades med att alla fick en varsin is fackla till hög musik. Sååååå kul. Vår kväll avslutades sedan tidigt på morgonen på SolomonPacha. Det var kul att testa på eftersom inte någon av oss klubbat på Ibiza men det var verkligen för tung techno för oss…

11 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

  • Wearit

    |

    Låter som en kul kväll Hanna! Kram från tjejerna på Wearit

    Reply

  • E

    |

    Så himla snygg klänning!

    Reply

  • Josefin

    |

    Klänningen är to die for!!! Vad har du för storlek?

    Reply

  • josegine

    |

    Åh heeiiii! Vet du vart skorna din väninna har på sig på bild 6 är ifrån? 😍

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler