Båttur till Formentera

Inlägg innehåller adlinks

Äntligen har jag fått upp bilderna ifrån Formentera. Internet har inte varit det bästa och sen har vi ju gjort så mycket de senaste dagarna att det knappt funnits någon tid. Men den som väntar på något gott…

Baddräkten jag hade på mig som jag fått massor av frågor om hittar ni här (klick!)

Den är verkligen såååå fin!

Vilket fall så hyrde vi en liten motorbåt i fredags för att hänga på havet hela dagen samt åka till Formentera där det är så himla fint vatten. Åker ni någon gång till Ibiza måste ni åka till Formentera, det är typ höjdpunkten på hela resan enligt mig för vattnet är helt magiskt där ute.

 

Har både åkt motorbåt, Katamaran, färja och segelbåt till Formentera och det har varit olika upplevelser med de alla fyra båtarna. Med motorbåten som vi tjejer hyrde var det mer fart och hög musik vilket var superroligt och när jag sedan seglat så har det varit med avkopplande och mysigt och med färjan så tar man ju sig bara över till ön.

Är man ett tjejgäng tycker jag lätt man borde hyra en sådan båt som vi hyrde, vi betalade 2500 kr vardera inkl besin, dryck och 8 timmar på havet. Tyckte det var en väldigt bra deal för vi fick en supertrevlig kapten på köpet också hehe.

Här stannade vi för ett bad. Det ligger mellan Formateras norra del och en annan ö och av alla ställen jag har varit på så tycker jag att detta har varit det bästa för att bada. Det är grunt så du kan stå, vattnet är alldeles turkost och du ser botten.

Efter att vi hade legat och plumsat i havet någon halvtimme så torkade vi oss och åkte till Juan Y Andrea för att äta lunch. Juan Y Andrea är enligt mig också det bästa stället att äta lunch på just på Formentera. Har inte testat alla restauranger men har testat två andra och denna slår faktiskt dem med hästlängder.

Vi drack sangria, snackade skit och åt skaldjurspasta. Det var supergott men det bästa med den här restaurangen är ju att titta på alla snygga människor som går runt i virkade strandtunikor och att man sitter med fötterna i sanden och äter lunch.

Efter några timmar på Juan så blev vi upphämtade av den lilla gummibåten som körde oss ut till vår båt igen för att fortsätta dagen…

Vi åkte till en grotta som var superhäftig och låg mer söderut.

Man kunde till och med åka in dit med båten. Hur fett? Det var verkligen jättehäftigt. Jag kan ofta tycka att det är läskigt att simma in till grottorna och skippar gärna det men att åka in med båten gick ju jättebra.

Stannade och badade lite till, åkte jättefort med jättehög musik, skrattade så jag fick ont i magen och sen cruisade vi runt lite längs Ibizas kust för att få se Ibiza från vattnet innan vi var tvungna att åka tillbaka till hamnen igen…

Gick då och käkade pizza på något random ställe i Gamla Stan som tyvärr var jättedåligt… Stället såg jättetrevligt ut och pizzorna likaså men dessvärre var det katastrof.. Detta är varför man alltid ska göra en bra research innan man åker någonstans.

Well well, det blev en fin bild och vår dag på vattnet var helt fantastisk ändå. Det var garanterat en av de bättre dagarna den här sommaren. Hade det så mysigt och kul och eftersom att det är så varmt här just nu så finns det inget härligare än att vara till havs där det fläktar.

Tack Ibiza för ännu en magisk dag i paradiset!

6 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (7)

 • Anna

  |

  Du är så vacker!!! 😀 dör! Och jag har följt din blogg sedan hur länge som helst, älskar den! Du är lätt min favvo bloggare :))) tycker förresten att det blev fint nu när du har bytt portal. 😀 det va fint innan med men du fattar hehe! Vad heter den är på nu?
  Massa kramar !!!

  Reply

 • E

  |

  Ååh så härligt!! 🙂

  Reply

 • nathalie

  |

  Varifrån är Olivias bikini? tacksam för svar! 🙂

  Reply

  • Hanna friberg

   |

   Den är ifrån ASOS!

   Reply

 • Louise

  |

  Var kommer den rosa bikinin ifrån som din kompis har?? Så fin!

  Kram

  Reply

  • Hanna friberg

   |

   Den är ifrån ASOS!

   Reply

 • fashion

  |

  Spot on with this write-up, I actually believe that this
  amazing site needs a great deal more attention. I’ll probably be returning to read more,
  thanks for the advice!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler